top of page

utforska stan på en stadsodlings

safari®

Är du nyfiken på den nya stadsodlings-rörelsen?

 

Vill du veta vad som faktiskt går att odla i stan? Eller letar du lite inspiration för din egen odling? Ta chansen att utforska stadsodlingarna du inte visste fanns - och hör historierna från stadsodlarna själva. 


Du kan även boka en grupp-safari för att inspirera dina kollegor på jobbet eller privat - safarin kommer bli oförglömlig och passar även perfekt för som teambuilding event. Vi kan anpassa turen efter dina specifika önskemål. 

P.s Kom ihåg att ta med en väska för alla lokala ätbara godsaker du kan få möjlighet att hitta på safarin.

KOmmande Safaris

Inga kommande evenemang för tillfället

boka team-BUILDING EVENT

Är ni nyfikna på vad som växer i innerstaden och planerar att arrangera en rolig aktivitet för kollegorna? Slå en fluga i en smäll och boka en Stadsodlingssafari! Kontakt...
Stadsodlingssafari® - Team upplevelse
4 tim.
Pris efter förfrågan

Varför Göteborg Universitet bokade en team aktivitet med oss >

Göteborgs_universitet_sealb.png

“Vi hade en fantastisk upplevelse på våra besök på unika stadsodlingar som vi inte hade kunnat hitta på egen hand. Vår grupp på 8 personer var väldigt diverse i sammansättningen men vi hade alla en underbar tid och jag kan varmt rekommendera The Foodprint Lab”.

THE FOODPRINT LAB DELIVERs IN TIME AND WITH A SMILE...

Varför Ramböll bokade en Stadsodlingssafari till deras anställda >

ramboell.png

THE FOODPRINT LAB DELIVERs IN TIME AND WITH A SMILE...

"Alla var nöjda och tyckte det var väldigt spännande och inspirerande att se vad och hur mycket folk odlar så centralt. Det gav mycket mersmak på stadsodling och att handla närodlat. Att åka på Stadsodlingsafari är något vi helt klart skulle rekommendera till andra grupper som vill göra något kul med kollegorna på jobbet!"

Varför Erick anmälde sig till en Stadsodlingssafari >

Smiling Man

THE FOODPRINT LAB DELIVERs IN TIME AND WITH A SMILE...

"It has been an amazing experience, going around to places I've never been to. Finding out more information about what amazing people are doing in their lives. It has made a huge difference, cause I know where to contact people now, and it has been a fantastic day" 

bottom of page